A Csabatáj Zrt. békéscsabai telephelyén 2010. évben került átadásra a HOSOYA technikát alakalmazó trágyafermentáló üzem, mely éves szinten kb. 1 500-1 600 tonna fermentált trágya előállítására alkalmas. Jelenleg március-november hónapokban 1 200 to baromfitrágya feldolgozása valósul meg, az ezen felül keletkező mennyiséget a saját növénytermesztés használja fel.
A Baromfi – Coop Kft. több mint 400.000 m2-en nevel tyúkot és brojler csirkét, melynek mélyalmos trágyája egész évben rendelkezésre áll, mint alapanyag. Az évi 60.000 tonnás mélyalmos trágya termelés legfőbb jellemzője az állandó minőség- mind a makro és mikroelemek, mind mikrobiológiai jellemzőinek- vonatkozásában. Ezek a mennyiségi és minőségi jellemzők lehetővé tették, hogy ipari méretű és korszerűségű szerves anyag feldolgozást valósítsunk meg. A HOSOYA (japán) reaktorokban ellenőrzött és irányított körülmények között zajlik le a fermentáció.